Teemme matkan perheen kera (3 aikuista) Borneoon toukokuussa 2011. Tässä matkamme tutuille tiedoksi - ja muille avuksi oman matkan suunnittelussa. Pyrin päivittämään tapahtumia reissun edetessä mahdollisimman usein. Netti ei välttämättä kuitenkaan toimi koko reissun ajan.

Lukuohje: Poimi tekstit luettelosta aikajärjestyksessä, vanhimmat alimpana (blogiarkisto) tai kiinnostavat tekstit sanahaun avulla (tunnisteet).

lauantai 23. huhtikuuta 2011

Muutamia faktoja

Muutama kysymys ja vastaus:

- Miksi juuri Borneoon?

No, se nyt oli sellainen päähänpisto. Thaimaahan piti mennä alunperin, mutta jotenkin alkoi seikkailunnälkä kasvamaan... Kohdevalinnasta saan kiittää kolleegaani ja opiskelutoveriani Jesseä, jonka kokemuksista idea alkoi kasvaa.

- Mikä ja missä Borneo on?

Borneo on suuri saari (jonkun mittapuun mukaan maailman kolmanneksi suurin saari) lähellä Thaimaata, Malesiaa ja Indonesiaa. Se ei ole itsenäinen valtio vaan kuuluu osapuilleen 2/3 Indonesialle, 1/3 Malesialle ja pieni osanen Brunein sulttanikunnalle. Meidän matkamme kohdistuu Malesian puoleiseen osuuteen, Sabahin ja Sarawakin alueisiin.

- Menettekö valmismatkalle?

Ei, kyseessä on omatoimimatka kokonaan. Lennot, hotellit ja retket ovat joko netistä etukäteen hommattu tai lopulta sitten paikan päältä ostettu.

- Kuinka kauan olette ja oletteko yhdessä paikassa koko ajan?

Olemme matkalla kolme viikkoa (eli koko "kesäloman") ja reissaamme siten, että kuusi päivää on pisin aika yhdessä paikassa. Suuri osa matkasta on 2-3 päivän pysähdyksiä.

Vielä siis Helsingissä :-) mutta reilun viikon päästä olemme jo koneessa matkalla Aasiaan! Matkakuume alkaa kohta kohota...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti